AMI Butorok
2024/05/25 12:50:01
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Elemes előszoba bútor

Tekintse meg az AMI bútorok széles elemes előszoba bútor kínálatát! A kisebb elemektől a teljes szettig változatos termékkínálattal rendelkezünk. Rendeljen még ma!

Szűrő modell
A rendelés összekészítése
Egységár
  • tól től
    nak nek
szűrők visszaállítása
Talált termékek: 24
Akasztó c5 artisan tölgy

Akasztó c5 artisan tölgy

30 840,00 Ft
5 munkanap
Akasztó c5 fehér

Akasztó c5 fehér

30 840,00 Ft
5 munkanap
Akasztó c5 fekete

Akasztó c5 fekete

30 840,00 Ft
5 munkanap
Akasztó c5 sonoma tölgy

Akasztó c5 sonoma tölgy

30 840,00 Ft
5 munkanap
Cipősszekrény HAKA fehér

Cipősszekrény HAKA fehér

26 250,00 Ft
5 munkanap
Cipősszekrény RAVI fehér

Cipősszekrény RAVI fehér

33 750,00 Ft
5 munkanap

Elemes előszoba bútor az AMI bútoroknál 

Elemes előszoba bútor választékunkban többféle színből is válogathat a fehértől egészen a sötét Wenge-ig. Megtalálhatók ezenkívül a közepes árnyalatú artisan- és sonoma tölgyből készült elemes előszoba bútorok is. Széles a kínálat a formákat és méreteket illetően is. Önnek lehetősége van egyetlen elemet is többféle méretben és formában megvásárolni. Például a cipőtartó részt, vagy a fogasokat. Emellett azonban a teljes előszoba bútor szettet is megrendelheti, amely együttesen tartalmazza a cipősszekrényt, tükröt és fogasokat is.

Elemes előszoba bútor előnyei 

Amikor bútorokat vásárolunk, sokszor nehéz olyan darabokat összeválogatni, amelyek színben és stílusban passzolnak egymáshoz. Az elemes bútoroknál azonban nagy előny, hogy úgy készülnek, hogy akár elemes előszoba, akár elemes nappali vagy hálószoba bútorról beszélünk, minden darab illik egymáshoz minden téren.

Emellett ezeknél a bútoroknál az elemek is standard méretűek és úgy készülnek, hogy variálhatók legyenek. Egy könyvespolc esetében például ez azt jelenti, hogy lehetőségünk van egyes polcokat magasabbra vagy épp alacsonyabbra tenni, attól függően, hogy mit szeretnénk a polcra tenni. Vagy például a polcokkal és fiókokkal is rendelkező szekrényeknél variálható a polcok és fiókok elhelyezése.

 

Elemes előszoba bútor az AMI bútoroktól: miért válasszon minket? 

 

Széles kínálat

Célunk, hogy nálunk mindenki megtalálja azt a bútordarabot, ami otthonába illik méretre és stílusra is. Emellett változatos kínálatunkkal szeretnénk biztosítani, hogy mindenki praktikus tárolószekrényekkel rendezhesse be otthonát, amelyekre ráadásul minden nap örömmel néz rá. A cipősszekrényektől az ágyakon át egészen a különböző nappali és hálószoba bútorokig mindent megtalál az AMI bútorok webáruházban.

Kínálatunkban a bútorok számos színben érhetők el. A világosabb színeket kedvelőknek fehér és világos színű sonoma tölgy bútorainkat ajánljuk, míg azoknak, akiknek az otthonába inkább a sötétebb barna vagy fekete bútorok illenek, dió- és wenge bútorainkat érdemes megrendelnie.

Magas minőségű, természetes bútorok 

Az AMI bútorok 24 éves tapasztalattal rendelkezik a bútorkészítés és -forgalmazás terén. Bútorainkat saját szakembereink készítik precíz odafigyeléssel, akik nem csak az esztétikára, de a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek. Bútoraink egytől egyig természetes alapanyagokból készülnek, amelyeket gondosan válogattunk ki. A természetes alapanyagoknak köszönhetően bútoraink illata, látványa és tapintása is közelebb viszi Önt a természethez. Célunk, hogy a nálunk megvásárolt időtálló bútorok hosszú éveken keresztül praktikusan és hatékonyan tárolják az Ön ruháit, cipőit és egyéb tárgyait, valamint a szoba szemet gyönyörködtető darabjai legyenek.

Szuper gyorsan házhoz szállítunk 

A bútorvásárlás nagy feladat tud lenni, ha nekünk kell boltról boltra járni, cipekedni és olyan járművet szerezni, amely elég nagy a szállításhoz. Ráadásul erre akár egy teljes napunk is rámehet, így nem csak energia-, de időigényes feladat is. Ha tőlünk rendel, akkor otthona kényelméből teheti ezt meg csupán pár kattintással. A cipekedést és a szállítást pedig csak bízza ránk!

Amennyiben Ön nem a meglévő bútorait cseréli újakra, hanem üres otthonát szeretné berendezni, úgy a bútorok megérkezése igencsak sürgető. HA tőlünk rendel, akkor nem kell hosszú heteket várnia, míg új bútorai megérkeznek. Tudjuk, hogy az új bútorok beszerzése milyen nagy izgalommal jár együtt. Éppen ezért mi nem szeretnénk megvárakoztatni Önt. Amint beérkezik hozzánk rendelése, mi nekilátunk a csomag összekészítésének és pár munkanapon belül kiszállítjuk a rendeléskor megadott címre.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium