AMI Butorok
2024/05/25 14:12:15
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Babaágy

A babaágy, vagy másnéven kiságy beszerzése a baba érkezése előtt elengedhetetlen, mivel ez lesz az ő kis menedéke, egy állandó biztos pontja mindennapjainak. Amennyiben más bútordarabokat is tervez vásárolni a kicsinek, érdemes átgondolni, mekkora tér áll majd rendelkezésre, és olyan bútorokat választani, amelyek színben és mintázatban összhangban vannak. Mindenképpen javasoljuk, hogy a kiságyat, komódot, ruhásszekrényt stb. egy helyről vásárolja meg, hiszen így nemcsak szépen fog mutatni majd a szobában, de rengeteg időt és pénzt takaríthat meg. Ismerje meg termékeinket!

Szűrő modell
A rendelés összekészítése
Egységár
  • tól től
    nak nek
szűrők visszaállítása

A babaágy előnyei 

  • Biztonság: A rácsos kiságyak biztonsági ráccsal vagy oldalakkal rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a baba kijusson a kiságyból. Ez biztosítja, hogy a baba ne essen ki a kiságyból, és megakadályozza a leesési sérüléseket.
  • Alvás ösztönzése: A kisbabák számára a biztonságos és kényelmes alvási környezet létfontosságú. A babaágyak megfelelő matraccal és ágyneművel biztosítják a baba számára a megfelelő alvóhelyet, amely elősegítheti a jó alvást és alvási szokások kialakulását.
  • Alkalmazkodás: A rácsos kiságyak állítható magasságúak és állítható oldallal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a kiságy az idő előrehaladtával a baba növekedéséhez és fejlődéséhez alkalmazkodjon.
  • Önálló alvás megtanítása: A babák önálló alvásának megtanítása fontos része a fejlődésnek. A kiságyak lehetővé teszik, hogy a baba saját kis alvási területén aludhasson, amely hozzájárulhat az önálló alvási szokások kialakulásához.
  • Monitorozás és könnyű hozzáférés: A rácsos oldalak lehetővé teszik a szülők számára, hogy könnyen lássák és figyeljék a babát anélkül, hogy fel kellene ébreszteni vagy kivenni a kiságyból.

Miért érdemes tőlünk rendelni? 

 

Garantáltan megbízható minőségű babaágy 

Minden esetben a csúcsminőségre fektetjük a hangsúlyt, és alább nem adunk. Mivel a babaágyak hosszú távú befektetésnek minősülnek, az Ön gyermeke is megérdemli a megbízható, biztonságos és prémium fekvőhelyet. Az általunk árusított termékeken alkalmazott festékeket a Nemzeti Higiéniai Intézet elismerő oklevéllel jutalmazta. Ez garantálja, hogy azok biztonsággal érintkezhetnek a gyermekek bőrével.

24 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött következetesen magas minőséget követelünk meg magunktól, legyen szó alapanyagokról, tervezésről vagy gyártásról. Rendszeresen figyeljük a technológia fejlődését. Így természetes fa alapanyagból készült gyerekágyaink hosszú élettartamúak és rendkívül funkcionálisak.

Hatalmas kínálat a későbbi évekre is 

A rácsos ágy használata után, néhány éven belül szükség lesz egy nagyobb ágyra, valamint további termékekre is. Éppen ezért kínálatunkban ezek a bútorok is megtalálhatók.
Mivel minden gyermeknek saját egyedi igényei vannak, igyekszünk ehhez alkalmazkodni a gyerekágy kialakításánál is. Az ifjúsági ágyak széles választékát kínáljuk, különböző színekben és méretekben. A palettánkon szerepelnek olyan árnyalatok, mint dió, fehér, fenyő, tölgy és mentazöld.

A méreteket illetően elérhetőek a kisebb 70x200-as, valamint a nagyobb 90x200-as gyerekágyak is, de más méretezéssel rendelkező fekhelyek is megtalálhatók webáruházunkban. Az árak terén is széles a skála: az egyszerűbb daraboktól kezdve a prémium gyerekágyakig minden megtalálható a kínálatunkban.

Babaágy, kiságy gyors házhozszállítással 

Miután sikerült kiválasztania a legmegfelelőbb kiságyat gyermeke számára, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen hosszasan várnia annak megérkezésére. A rendelés leadását követően gyorsan és hatékonyan házhoz szállítjuk az ország bármely pontjára a rácsos ágyat. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani a webshopunkban elérhető kedvezményeket is, hiszen az akciós termékek esetében a szállítási díjat is elengedjük. Ezáltal még gazdaságosabbá válik a kiváló ár-érték arányú gyerekágy beszerzése.

Egyéb berendezési tárgyakat is megtalál kínálatunkban 

Mivel a gyerekszobában a gyerekágyon kívül számos más dologra is szükség van, kényelmesebb, ha minden szükséges eszközt egy helyről beszerezhetünk. Az AMI Bútorok ezt jól tudja, ezért a gyerekágyakon túl számos más bútort is kínál látogatóinknak. Kínálatunkban megtalálhatóak például gyermek matracok és színes Akemi bútorgarnitúrák is, mint a komód, szekrény és gyerekasztal is. Tehát, ha gyermekének szobájának berendezési tárgyairól van szó, webáruházunkban könnyedén intézheti el a vásárlást.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium