AMI Butorok
2024/06/20 20:06:21
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása
Általános szerződési feltételek

társaság: AMI NÁBYTEK s.r.o.

székhelye: Vydmuchov 707/20, Fryštát, 733 01 Karviná

azonosítószám: 05006848

közösségi adószám: CZ05006848

   

termékek forgalmazása webáruházon keresztül az alábbi weboldalon: www.amibutorok.hu

  

1.  BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1. Ezek a szerződési feltételek (továbbiakban “szerződési feltételek“) az alábbi társaság szerződési feltételei: AMI NÁBYTEK s.r.o., székhelye Vydmuchov 707/20, Fryštát, 733 01 Karviná, azonosítószám: 05006848, közösségi adószám: CZ05006848 (továbbiakban “eladó”) és szabályozza a polgári törvénykönyv gyűjteményének  89/2012 számú rendelkezése 1751§ 1 bekezdése szerint (továbbiakban “polgári törvénykönyv”)a felek kölcsönös jogait és kötelezettségeit, amelyek az adásvételi szerződéssel kapcsolatban vagy annak alapján jöttek létre (továbbiakban “adásvételi szerződés”) az eladó és más személy között (továbbiakban “vásárló”) az eladó webáruházán keresztül. A webáruházat az eladó az alábbi weboldalon üzemelteti www.amibutorok.hu

 (továbbiakban „weboldal“), a weboldal felületén keresztül (továbbiakban „weboldal felülete“).

1.2. A szerződési feltételek nem vonatkoznak azon személyekre, amelyek az eladótól a terméket nem magánszemélyként vásárolják, vagy olyan személy, aki üzleti tevékenysége során vagy saját foglalkozásának gyakorlása során rendel terméket.

1.3. A szerződési feltételektől eltérő rendelkezésekben az adásvételi szerződésben lehet megállapodni. Az adásvételi szerződés eltérő rendelkezései elsőbbséget élveznek a szerződési feltételekkel szemben.

1.4. A szerződési feltételek rendelkezései az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Az adásvételi szerződés és a feltételek cseh nyelven vannak megírva. Az adásvételi szerződést cseh nyelven lehet megkötni.

1.5. Az eladó megváltoztathatja vagy kiegészítheti a szerződési feltételek szövegét. Ez a rendelkezés nem érinti azokat a jogokat és kötelezettségeket, amelyek a szerződési feltételek korábbi változatának hatálybalépésekor merültek fel.

2. FELHASZNÁLÓI FIÓK

2.1. A weboldalon történő regisztrációja alapján a vásárló hozzáférhet felhasználói felületéhez. A felhasználói felületről a vásárló terméket rendelhet (a továbbiakban: “felhasználói fiók”). Ha a webes felület lehetővé teszi, a vásárló regisztráció nélkül is rendelhet terméket közvetlenül a weboldalon.

2.2. A weboldalon történő regisztrációkor és a termékek megrendelésekor a vásárló köteles a helyes és valós információkat megadni. A vásárló köteles a felhasználói fiókba bevitt adatokat minden változtatás után frissíteni. A vásárló által a felhasználói fiókban és a termékek megrendelésekor megadott adatokat az eladó helyesnek tekinti.

2.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználónév és jelszó biztosítja. A vásárló köteles bizalmasan kezelni a felhasználói fiókjához való hozzáféréshez szükséges információkat.

2.4. A vásárló nem jogosult harmadik fél számára engedélyezni a felhasználói fiók használatát.

2.5. Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen akkor, ha a vásárló több mint 3 éve nem használja felhasználói fiókját, vagy ha a vásárló megsérti az adásvételi szerződésből eredő kötelezettségeit (beleértve a szerződési feltételeket).

2.6. A vásárló tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem mindig áll rendelkezésre, különös tekintettel az eladó hardver- és szoftver-berendezéseinek szükséges karbantartására, illetve esetleges harmadik féltől származó hardverek és szoftverek karbantartására.

3. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE

3.1. A webáruház weboldalán elhelyezett termékek bemutatása informatív jellegű, és az eladó nem köteles ezen termékekre adásvételi szerződést kötni. A 1732. § (1) bekezdésének rendelkezései a polgári törvénykönyv 2. cikke nem alkalmazandó.

3.2. A webáruház webes felülete információkat tartalmaz a termékekről , ideértve az egyes termékek árait és a termékek visszatérítésének költségeit is, ha ezeket a termékeket jellegüknél fogva nem lehet a hagyományos postai úton visszaküldeni. A termékek árai tartalmazzák az ÁFA-t és az összes kapcsolódó díjat. A termékek árai érvényesek mindaddig, amíg a webáruház weboldalán fel vannak tüntetve. Ez a rendelkezés nem korlátozza az eladó azon képességét, hogy egyéni tárgyalási feltételek mellett adásvételi szerződést kössön.

3.3. Az áruház webes felülete információkat tartalmaz a csomagolás és a szállítás költségeiről is. A webáruház webes felületén feltüntetett termékeket csomagolásával és szállításával kapcsolatos információk csak akkor érvényesek, ha a termékeket Magyarország területén szállítják.

3.4. A termékek megrendelésére a vásárló megrendelőlapot tölt ki a webáruház weboldalán. A megrendelőlap az alábbi információkat tartalmazza:

3.4.1. megrendelt termékek (a megrendelt termékeket a vásárló "behelyezi" a webáruház weboldalán lévő elektronikus kosárába),

3.4.2. a termékek beszerzési árának fizetési módja, a megrendelt termékek szállításának szükséges módjáról szóló információ és

3.4.3. információ a termékek szállításával kapcsolatos költségekről (a továbbiakban együttesen: „megrendelés”).

3.5. A megrendelés elküldése előtt a vásárló ellenőrizheti és megváltoztathatja a vásárló által a megrendelésbe bevitt adatokat, tekintetbe véve a vásárló azon képességét is, hogy észlelje és kijavítsa a megrendelésbe bevitt adatok során felmerülő hibákat. A vásárló a „megrendelni” gombra kattintva elküldi a megrendelést az eladónak. A megrendelésben megadott információkat az eladó helyesnek ítéli meg. Az eladó a megrendelés kézhezvételét követően haladéktalanul visszaigazolja a vásárló felé történő e-mailt a vásárló felhasználói fiókjában vagy a megrendelésben megadott e-mail címre (a továbbiakban: “vásárló e-mail címe”).

3.6. A megrendelés jellegétől függően (termékek mennyisége, beszerzési ár, becsült szállítási költségek)  az eladó mindig jogosult a rendelés további megerősítését kérni a vásárlótól (pl. írásban vagy telefonon).

3.7. Az eladó és a vásárló közötti szerződéses kapcsolat a megrendelés fogadásának (elfogadásának) kézhezvételével jön létre, amelyet az eladó e-mailben küld a vásárló e-mail címére.

3.8. A vásárló beleegyezik abba, hogy a távközlés eszközeit használja az adásvételi szerződés megkötésekor. A vásárló adásvételi szerződés megkötésével kapcsolatban felmerült költségeit (internet-kapcsolat költségei, telefonhívások költségei) a vásárló viseli, amelyek költségei nem különböznek a szokásos tarifától.

4. A TERMÉK ÁRA ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

4.1. A szerződés alapján a termékek árát és a szállítással kapcsolatos felmerülő költségeket a vásárló az alábbi módon fizetheti ki az eladónak:

  • készpénzben utánvét esetén a vásárló által a megrendelésben meghatározott helyen:
  • banki átutalással az eladó Raiffeisenbanknál vezetett 9339493001/5500 számlájára (a továbbiakban: “az eladó számlája”);
  • utalással fizetési rendszeren keresztül;

4.2. A vételárral együtt a vásárló köteles az eladónak az termékek csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségeket a szerződésben meghatározott összegben megfizetni. Eltérő esetben a vételár magában foglalja az termékek szállításával kapcsolatos költségeket is.

4.3. Az eladó nem követeli meg, hogy a vásárló előleget vagy más hasonló összeget fizessen be. Ez nem érinti a Szerződési Feltételek 4.6. Cikke rendelkezéseit, amelyek az termékek vételárának előzetes kifizetésére vonatkoznak.

4.4. Készpénzes fizetés vagy utánvétes fizetés esetén az összeget a termék átvételekor kell fizetni. Banki átutalásos fizetés esetén a vételár az adásvételi szerződés megkötésétől számított 14 napig érvényes, eddig kell kifizetni.

4.5. Banki átutalásos vagy online fizetés esetén a vásárló a befizetési azonosító megadásával köteles kifizetni a termékek vételárát. Banki átutalásos vagy online fizetés esetén a vásárló a vételár megfizetésére vonatkozó kötelezettsége teljesül, amikor a szóban forgó összeget jóváírják az eladó számláján.

4.6. Az eladó jogosult, különösen akkor, ha a vásárló nem igazolja vissza utólag a megrendelést (3.6. Cikk), a teljes vételár megfizetését kérni, mielőtt a terméket elküldené a vásárlónak. A Polgári Törvénykönyv § 2119 (1) bekezdésének rendelkezései nem alkalmazandók.

4.7. Az eladó által biztosított kedvezmények a termék árából nem kombinálhatók.

4.8. Ha ez az üzleti kapcsolatokban szokásos, vagy ha azt az általánosan kötelező érvényű jogszabályok előírják, akkor az eladó adódokumentumot - számlát állít ki a vásárlónak az adásvételi szerződés alapján teljesített kifizetésekről. Az eladó a hozzáadottérték-adó fizetője. Az adódokumentumot - azaz a számlát az eladó állítja ki a vásárlónak a termékek kifizetése után, és elektronikus formában elküldi a vásárló e-mail címére.

4.9. Az eladások nyilvántartásba vételéről szóló törvény értelmében az eladó köteles számlát kiállítani a vásárlónak. Ugyanakkor köteles a kapott bevételt online regisztrálni az adóhatóságnál; technikai hiba esetén, legkésőbb 48 órán belül.

5. SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

5.1. A vásárló tudomásul veszi, hogy a Polgári Törvénykönyv 1837. szakaszának rendelkezései szerint többek között nem lehet elállni olyan termékre irányuló szerződéstől, amelyet a vásárló kívánsága szerint vagy részére módosítottak, továbbá olyan szerződésről, amelynek tárgya romlandó termék, valamint olyan termék, amelyeket a kézbesítés után helyrehozhatatlanul már termékekkel kevertek össze, olyan kézbesített termék esetében, amelyről a fogyasztó eltávolította a csomagolást és amelyeket higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, valamint hangfelvétel vagy képfelvétel vagy számítógépes program esetén, amikor az eredeti csomagolás megsérült.

5.2. Kivéve, ha ez a Szerződési Feltételek 5.1. Cikkében említett esetre, vagy bármilyen más esetre vonatkozik, amikor az adásvételi szerződést nem lehet visszavonni, a vásárlónak a Polgári Törvénykönyv  § 1829 (1) bekezdése alapján jogában áll a termék átvételétől számított tizennégy (14) napon belül elállni az adásvételi szerződéstől, ha az adásvételi szerződés többféle termékből áll vagy több részben kézbesítik, ez az időszak az utolsó csomag átvételétől kezdődik. Az adásvételi szerződéstől az elállási dokumentumot az előző mondatban meghatározott határidőn belül kell az eladónak megküldeni. Az adásvételi szerződéstől való elálláshoz a vásárló az eladó által megadott minta űrlapot használhatja, amelyet az szerződési feltételekhez csatoltak. A vásárlási szerződéstől való elállást a vásárló elküldheti többek között az eladó telephelyére vagy az eladó e-mail címére.

5.3. Amennyiben a szerződési feltételek 5.2 cikke alapján elállnak az adásvételi szerződéstől, az adásvételi szerződést a kezdetektől megszüntetik. A terméket a vásárlónak vissza kell küldenie az elállási szerződés eladónak történő kézbesítésétől számított tizennégy (14) napon belül. Ha a vásárló eláll az adásvételi szerződéstől, akkor a vásárló viseli a termék visszaküldésének költségeit, még akkor is, ha az terméket a természete miatt a szokásos postai úton nem lehet visszaküldeni.

5.4. Amennyiben a szerződési feltételek 5.2 cikke alapján eláll az adásvételi szerződéstől, az eladó a vásárlótól kapott összeget a vásárló által történő szerződéstől való elállástól számított tizennégy (14) napon belül visszatéríti ugyanolyan módon, mint azt az eladó a vásárlótól elfogadta.Az eladó jogosult a vásárló által nyújtott teljesítés visszatérítésére, amikor a terméket a vásárló visszaküldi, vagy egyéb módon, ha a vásárló  beleegyezik, és nem jelent további költségeket a vásárló számára. Ha a vásárló eláll a szerződéstől, az eladó nem köteles a kapott összeget visszafizetni a vásárlónak, mielőtt a vásárló a terméket visszaküldi, vagy bizonyítja, hogy a terméket elküldte az eladónak .

5.5.  Az eladó jogosult egyoldalúan a terméken a vevő által keletkezett kár megtérítésére vonatkozó követelést a vételár visszatérítésére vonatkozó követeléssel szemben beszámítani.

5.6. Azokban az esetekben, amikor a vásárlónak a Polgári Törvénykönyv 1829. §-ának (1) bekezdése szerint joga van elállni az adásvételi szerződéstől, az eladónak szintén jogában áll bármikor elállni az adásvételi szerződéstől addig, amíg a vásárló a terméket át nem veszi.  Ebben az esetben az eladó, indokolatlan késedelem nélkül, banki átutalással a visszautalja a vételárat a vásárlónak a vásárló által megadott számlára.

5.7 Ha a termékekkel együtt a vásárló ajándékot is kapott, akkor az eladó és a vásárló közötti ajándékozási szerződést azzal a megkötéssel kerül megkötésre, hogy ha a vásárló eláll az adásvételi szerződéstől, akkor az ilyen ajándékra vonatkozó ajándékozási szerződés érvényét veszti, és a vásárló köteles visszaküldeni az ajándékot is.

6. A TERMÉK SZÁLLÍTÁSA ÉS KÉZBESÍTÉSE

6.1. Az eladó hétfőtől péntekig munkanapon dolgozza fel a megrendeléseket. Az eladó a vonatkozó törvényeknek megfelelően ünnepnapokon nem kézbesít megrendeléseket.

6.2. Ha a szállítási módról a vásárló külön kérése alapján tárgyalnak, akkor az ezzel a szállítási móddal járó kockázat és esetleges további költségek a vásárlót terhelik.

6.3. Ha az eladó az adásvételi szerződés alapján köteles a terméket a vásárló által a megrendelésben megadott helyre szállítani, akkor a vásárló köteles a terméket a kézbesítéskor átvenni.

6.4. Abban az esetben, ha a vásárló részéről a terméket többször, vagy a megrendelésben meghatározott módon kell ismét kézbesíteni, a vásárló köteles megtéríteni a termék ismételt kiszállításával kapcsolatos költségeket ill. az egyéb szállítási módokkal kapcsolatos költségeket.

6.5. A termék szállítójától történő átvételekor a vásárló köteles ellenőrizni a termék csomagolásának sértetlenségét, és bármilyen hiba esetén azonnal értesíteni a szállítót. Sérült csomagolás esetén, amely jelzi a csomag jogosulatlan megbontását, a vásárlónak nem kell átvennie a szállítmányt a szállítótól.

6.6. A megrendelés feldolgozási ideje a gyártástól, a rendelés előkészítésétől és a szállítástól függ. A megrendelés feldolgozási ideje legfeljebb 60 munkanap.

6.7. A termékfuvarozásban a felek egyéb jogait és kötelezettségeit az eladó különleges szállítási feltételei szabályozzák, amennyiben az eladó ezt megszabta.

7. HIBÁS TELJESÍTÉSBŐL EREDŐ JOGOK

7.1. A szerződő felek a hibás teljesítéshez fűződő jogaira és kötelezettségeire a vonatkozó, általánosan kötelező erejű jogszabályok vonatkoznak (különösen a Polgári Törvénykönyv a fogyasztók védelméről szóló módosított törvénygyűjtemény 634/1992 sz.  törvénye valamint a § 1914–1925 szakasz, § 2099–2177 szakasz és a § 2161–2144 rendelkezései).

7.2. Az eladó kijelenti a vásárlónak, hogy a terméket a kézbesítéskor hibátlanok. Az eladó különösen felelős a vásárlóval szemben, hogy amikor a vásárló átvette az terméket:

7.2.1. a termékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekben a felek megállapodtak, és megállapodás hiányában a termékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket az eladó vagy a gyártó ismertet, vagy amelyeket a vásárló elvár az termékek jellege és az róluk szóló reklám alapján,

7.2.2. a termékek az eladó által megadott célra alkalmasak, vagy amelyekhez ilyen jellegű termékeket általában használnak,

7.2.3. a termékek megfelelnek a szerződés szerinti mintában vagy sablonban megállapított minőségnek vagy formatervezésnek, ha a minőséget vagy a kivitelezést a szerződés szerinti minta vagy sablon szerint határozták meg,

7.2.4. a termékek mennyisége mérete vagy súlya megfelelő és

7.2.5. a termékek megfelelnek a jogi követelményeknek.

7.3. A szerződési feltételek  7. 2. cikkében említett rendelkezések nem vonatkoznak az alacsonyabb áron értékesített termékekre olyan hiba esetén, amelynek esetében az alacsonyabb árban állapodtak meg, a termékek rendeltetészszerű használatából fakadó kopása esetén, amely már a terméken volt amikor a vásárló átvette, vagy ha ez a termékek természetéből fakad.

7.4. Ha a hiba a kézhezvételtől számított hat hónapon jelenik meg, a terméket a kézhezvétel időpontjában hibásnak kell tekinteni. A vásárlónak jogában áll érvényesíteni a hibás teljesítésből eredő jogát a a fogyasztási cikkekben bekövetkezett hiba miatt a kézhezvételtől számított huszonnégy hónapon belül.

7.5. A hibás teljesítéshez fűződő jogokat a vásárló az eladó azon címén érvényesíti, ahol az eladásra kínált termékek választékára való tekintettel lehetőség van a reklamáció fogadására, esetleg a létesítő okirat szerinti székhelyen vagy a vállalkozás helyén.

7.6 Az ágyráccsal együtt értékesített egyszemélyes ágy normál teherbírása körülbelül 90-100 kg. A franciaágy megengedett teherbírása 90-100 kg az ágy mindkét oldalán (tehát a teljes terhelés kb. 180-200 kg). Ha a matrac súlya túllépi a felhasználói maximális súlyhatárt, javasolt a léceket legalább tizennyolc lécre növelni. Ez az információ felnőtt ágyakra vonatkozik. Gyermekmodellek esetén a maximális felhasználói súly 70 kg.

7.7 Az szerződő felek az eladó hibákért való felelősségére vonatkozó egyéb jogait és kötelezettségeit az eladó panaszkezelési eljárása szabályozhatja.

8. A SZERZŐDŐ FELEK TOVÁBBI JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

8.1. A vásárló a termékek tulajdonjogát a termékek teljes vételárának megfizetésével szerzi meg.

8.2. A Polgári Törvénykönyv  §1826.  (1) bekezdése e) pontja értelmében  az eladót a vásárlóval szemben nem kötelezik semmilyen magatartási kódex.

8.3. A fogyasztói panaszokat az eladó az info@amibutorok.hu e-mail címen kezeli. Az eladó a vásárló panaszának rendezéséről a vásárló által megadott e-mail címen tájékoztatja a vásárlót.

8.4. Az adásvételi szerződésből fakadó fogyasztói jogviták peren kívüli rendezése az illetékes Štěpánská 567/15, 120 00 Prague 2 székhelyű, Cseh Kereskedelmi Felügyelet alá tartozik.  Az online vitarendezési platform a http://ec.europa.eu/consumers/odr címen elérhető, az eladó és a vásárló között az adásvételi szerződés alapján fennálló viták rendezésére használható.

8.5. Az Európai Parlamenti és Tanács (EU) 2013. május 21-én hozott az online fogyasztói jogviták rendezéséről szóló 524/2013  sz. rendelet értelmében valamint a módosított 2006/2004 / EK rendelet és a 2009/22 / EK irányelv (online fogyasztói viták rendezéséről szóló rendelet) alapján a kapcsolattartó pont a Štěpánská 567/15, 120 00 Prague 2 székhelyű Cseh Köztársaság Európai Fogyasztói Központ, internetes címe: ttp://www.evropskyspotrebitel.cz.

8.6. Az eladó a kereskedelmi engedély alapján jogosult a termékek értékesítésére. A kereskedelem ellenőrzését hatáskörének keretein belül a megfelelő kereskedelmi engedélyezési hivatal végzi. A személyes adatok védelmének felügyeletét a Személyes Adatvédelmi Hivatal végzi. A Cseh Kereskedelmi Ellenőrzési Hatóság korlátozott mértékben többek között felügyeli a fogyasztóvédelemről szóló, módosított 634/1992 sz. törvény betartását.

8.7. A vásárló a Polgári Törvénykönyv  §1765. (2) bekezdése értelmében vállalja a körülmények megváltozásának kockázatát.

9. ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

9.1. A vásárló tájékoztatására vonatkozó kötelezettségét  az eladó különleges dokumentum alapján teljesíti a személyes adatok feldolgozása során az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet 13. cikke értelmében, valamint a hatályon kívül helyezett 95/46 / EK irányelv (az általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: “GDPR rendelet”) alapján, amely a vásárló személyes adatainak az adásvételi szerződés teljesítése, a szerződés tárgyalása és az eladó nyilvános kötelezettségeinek teljesítése céljából történő feldolgozására vonatkozik.

10. KERESKEDELMI ÜZENETEK (NEWSLETTEREK) KÜLDÉSE ÉS A COOKIE FÁJLOK TÁROLÁSA

10.1. A vásárló beleegyezik az eladó termékeivel, szolgáltatásaival vagy üzletével kapcsolatos információk e-mailben fogadásába, és vállalja továbbá, hogy kereskedelmi üzeneteket (newsletter) kap az eladótól e-mailben. Az eladó teljesíti azt a kötelezettségét, hogy a GDPR rendelet 13. cikke értelmében tájékoztatja a vásárló, hogy a vásárló személyes  kereskedelmi üzenetek küldése céljából dolgozza fel, és a vásárló ezeket a kereskedelmi üzeneteket különálló dokumentumként küldi el a vásárló számára.

10.2. A vásárló beleegyezik abba, hogy számítógépén ún. cookie fájlok kerülnek elmentésre. Abban az esetben, ha a webáruházban történő vásárlás és az eladó adásvételi kötelezettségeinek teljesítése lehetséges anélkül, hogy az ún. cookiekat tároljanak a vásárló számítógépén, a vásárló bármikor visszavonhatja az előző mondat szerinti hozzájárulását.

11. KÉZBESÍTÉS

11.1. Elküldhető a vásárló e-mail címére.

12. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

12.1. Ha az adásvételi szerződéssel létrehozott kapcsolat nemzetközi (külföldi) elemet tartalmaz, akkor a felek megállapodnak abban, hogy ezen kapcsolat a cseh jog irányadó. Ez nem érinti a fogyasztók általánosan kötelező érvényű jogszabályok által biztosított jogait.

12.2. Ha a szerződési feltételek bármely rendelkezése érvénytelen vagy nem hatályos, vagy ilyenné válik, az érvénytelen rendelkezést egy olyan rendelkezéssel kell helyettesíteni, amelynek jelentése a lehető legközelebb áll az érvénytelen rendelkezés jelentéséhez. Az egyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelensége nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét.

12.3. Az adásvételi szerződést - beleértve a szerződési feltételeket - az eladó elektronikus formában archiválja, és nem hozzáférhető.

12.4. Az adásvételi szerződéstől való elállás minta űrlapja csatolva van a szerződési feltételekhez.

12.5.Az eladó kapcsolato adatai: kézbesítési cím -Olzalogistic - Ami Nabytek Protifašistických bojovníků 2, Český Těšín, PSČ 737 01, elektronikus postafiók info@amibutorok.hu, telefon +420 555 508 674.

Kelt Český Těšín-ben 2017.3.27-én                           

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium