+36 1 998 9157 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)

Szivacs matrac, habszivacs matrac

Skrýt parametry
SilverTime.czHledám
Szűrő nélkül
Méret
Ártartomány:
14940 HUF -
-
- 165980 HUF
Rendezés:
orderby
Mennyiség oldalanként:
Raktáron
66 290 HUF
Raktáron
82 230 HUF
Raktáron
93 140 HUF
Raktáron
103 210 HUF
Raktáron
102 200 HUF
Raktáron
129 220 HUF
Raktáron
147 520 HUF
Raktáron
165 980 HUF
Raktáron
98 180 HUF
Raktáron
125 030 HUF
Raktáron
141 810 HUF
Raktáron
159 260 HUF
Raktáron
95 490 HUF
Raktáron
96 500 HUF
Raktáron
122 340 HUF
Raktáron
139 120 HUF
Raktáron
76 360 HUF
Raktáron
73 670 HUF
Raktáron
96 500 HUF
Raktáron
57 570 HUF
Raktáron
75 350 HUF
Raktáron
95 490 HUF
Raktáron
108 920 HUF
Raktáron
123 350 HUF

Az ágybetétek egyik legkényelmesebb és legsokoldalúbb típusa a szivacs matrac. Népszerűségüket rugalmasságuknak és tartósságuknak köszönhetik: tökéletes támaszt nyújtanak, és hosszú élettamra számíthatunk tőlük. A habszivacs matrac mindig kitűnő választás, az AMI bútoroknál pedig minden igényt kielégítő kínálatot talál - válogasson kedvére!

Szivacs matrac: miért jó választás?

 

Tartós

A szivacs matracok egyik pozitív tulajdonsága, hogy az idő vasfoga nem fog rajtuk egykönnyen. Még legalacsonyabb árú hab ágybetéteinkre is olyan rugalmasság és optimális keménységi fok jellemző, ami biztosítja a minőség hosszú távú fennmaradását. Széles választékunkban ugyanakkor számos olyan típust is talál, amelyeknek tartóssága még több eszközzel biztosított. Habszivacs matrac kínálatunk túlnyomó része ráadásul kétoldalas, azaz megfordítható: így a terhelés időről időre máshol éri a fekvőhelyet, elkerülve ezzel a horpadásokat és a deformációt.

Kényelmes 

A habszivacs matrac típusokat jellemző rugalmasság nemcsak tartósság terén előny, hanem rendkívüli kényelmet is biztosít. Ezek az ágybetétek úgy alkalmazkodnak testünk formájához, hogy közben stabil támaszt nyújtanak a deréknak, a nyaknak. Matracaink 4 keménységi fokozatban elérhetők: H1, H2, H3 és H4. Hogy kinek melyik az optimális, szakmai tanácsadás formájában szívesen segítünk eldönteni. Általánosságban azt szoktuk javasolni, hogy a 80 kg alatti testsúlyúak válasszák a H2 keménységet, a 80kg-ot meghaladó testsúllyal rendelkezők a H3-at, 80 kg és 90 kg közötti testsúly között pedig igen változatos, hogy ki mit talál igazán kényelmesnek.

A habszivacs matrac sokféle változatban elérhető 

Vége van már azoknak az időknek, amikor a szivacs matrac csak egy nagy méretű, mezei szivacsdarab volt - az AMI bútoroknál legalábbis biztosan elutasítjuk ezt a szemléletet. Cégünk 24 éves fennállása óta, a kezdetektől az a célunk, hogy ne a matrac szivacs kialakítása legyen egyszerű, hanem használata és tisztítása. Ezért nálunk mindenki megtalálja a számára ideális matracot, bármit is részesít előnyben, legyen szó az extra antiallergén tulajdonságokról, a test formájának követéséről, a gerincre nehezedő nyomás enyhítéséről vagy a mikromasszírozó hatásról.

Szivacs matrac vásárlás előtt áll? A legjobb helyen jár

 

Első a minőség

Az AMI bútorok csapatának küldetése, hogy a lehető legjobb szivacs matrac ár-érték arányt biztosítsuk. Matracainkat úgy tervezzük és kivitelezzük, hogy azok hosszú évekig szolgálhassák vásárlóink egészségét.

Egyedi méretezést is vállalunk 

Sehol nem talál Önnek megfelelő méretű ágyszivacs típust? Mi túllátunk a sztenderd méretezésen - egyedi megrendeléseket is vállalunk!

Napokon belül megérkezik a kiválasztott ágyszivacs

Ha tőlünk vásárol, nem kell sokat várnia, hogy élesben is meggyőződhessen a kiválasztott habszivacs matrac minőségéről. Amint leadta a rendelését, kollégáink azonnal feldolgozzák azt, néhány napon belül pedig csöngetni is fog a futár.

Új matracához illő ágykeretek széles választékával várjuk

Jól tudjuk, hogy a hálószoba berendezése nem áll meg a matracnál. Az AMI bútorok webáruházban két legyet is üthet egy csapásra: prémium minőségű fenyő ágykeretek széles választékával várjuk, hogy ágy és szivacs harmóniája tökéletes legyen.

A szivacs matrac rétegei: ezért számítanak

  • Habszivacs matrac kínálatunkban számos típus található, különféle, csúcstechnológiás rétegek kombinációjával. Ezekből mutatunk be néhányat részletesebben.
  • PUR (polieturán) hab: kemény, rugalmas, tartós, kiváló az illeszkedése, és biztosítja a megfelelő légáramlást. Legtöbb szivacs matrac modellünk erre az alapra épül.
  • Molet típusú hab: a felületén található kiemelkedéseknek köszönhetően mikromasszírozó tulajdonságokkal rendelkezik, élénkíti a vérkeringést.
  • HR hab: metszéseket tartalmaz, amelyet a test különböző pontjaihoz különböző keménységi fokokat hoznak létre. Szellőzése kiemelkedően jó, így a túlzott izzadás problémájára is megoldást jelenthet.
  • Y hab: Ipszilon alakú bemetszéseinek köszönhetően az nagyobb terhelésű helyeken jobban meghajlik.
  • Latex hab: ortopéd tulajdonságokkal rendelkezik, kiváló a szellőzése, antiallergén.
  • Kókuszrost: antibakteriális, a matrac szerkezetét merevítve meghosszabbítja annak élettartamát.

Több információra van szüksége, mielőtt eldönti, melyik lesz az Önnek megfelelő szivacs matrac? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Copyright www.maxx-marketing.net

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 0 HUF

Hajózási társaságok

up