AMI Butorok
2024/06/21 16:13:31
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Éjjeliszekrény

Az éjjeliszekrény praktikus és sokoldalú bútordarab, amely egyetlen hálószobából sem hiányozhat! Kis mérete ellenére nagy jelentősége van otthonunk berendezésében. Amellett ugyanis, hogy praktikus, ha van hová letenni a mobiltelefont, ébresztőórát, az éjjeli lámpát, esetleg a szemüveget és az alvás előtti olvasnivalót, praktikus állandó tároló is, személyes tárgyaink számára. Az AMI bútorok éjjeli szekrény kínálatában Ön is megtalálhatja számítását: fedezze fel széles kínálatunkat és csapjon le kedvencére még ma!

Talált termékek: 90
Legnépszerűbb termékek
Ota éjjeliszekrény fenyő

Ota éjjeliszekrény fenyő

22 460,00 Ft
14-21 munkanap
Ota éjjeliszekrény tölgy

Ota éjjeliszekrény tölgy

23 290,00 Ft
Raktáron
Ota éjjeliszekrény dió

Ota éjjeliszekrény dió

23 290,00 Ft
Raktáron
Ota éjjeliszekrény éger

Ota éjjeliszekrény éger

23 290,00 Ft
Raktáron
Vita éjjeliszekrény éger

Vita éjjeliszekrény éger

21 630,00 Ft
Raktáron
Éjjeliszekrény fenyő Katka S2

Éjjeliszekrény fenyő Katka S2

38 050,00 Ft
14-21 munkanap
Éjjeliszekrény fenyő Katka S3

Éjjeliszekrény fenyő Katka S3

42 000,00 Ft
14-21 munkanap

Éjjeliszekrény: miért érdemes az AMI bútorok kínálatából vásárolni?

Kiváló minőségű termékek 

Előre bevizsgált, tömör fenyőből készítjük éjjeliszekrényeinket - immár 24 éve. Célunk, hogy a tőlünk vásárolt bútorok évtizedeken át szolgálhassák tulajdonosaikat. Mestereink munkáját a kezdetektől fogva az innováció, a pontosság és az odafigyelés jellemzi. Éjjeliszekrény választékunk darabjai ráadásul nemcsak praktikusak és esztétikusak, hanem az egészségre is teljesen veszélytelenek. Bútorainkat kizárólag olyan lakkokkal és festékekkel kezeljük, amelyek a Nemzeti Higiéniai Intézet jóváhagyásával is rendelkeznek, és ökológiai besorolásúak. Így vásárlóink egészsége mellett a környezetet is védjük.

Óriási fenyő éjjeliszekrény választék 

Ahány hálószoba, annyi tökéletes éjjeliszekrény! Sok éves fennállásunk alatt számtalan alkalommal tapasztaltuk, hogy minden vásárló mást tart megfelelőnek - ezért tudatosan törekszünk arra, hogy kínálatunk a lehető leginkább változatos legyen. Amellett, hogy a nálunk található éjjeliszekrények között számos különböző méret található, arra is ügyeltünk, hogy minél többféle dizájn és színt biztosítsunk a lakóhelyüket otthonosabbá tenni vágyóknak.

Rendkívül gyors kiszállítás 

Nincs is rosszabb, mint lelkesen megrendelni az áhított bútort, aztán hosszú hetekig várni rá. Mi magunk sem szeretjük ezt az élményt, ezért tudatosan úgy döntöttünk: vásárlóinknak gyors szállítást biztosítunk. Amikor Ön megkapja a rendeléséről szóló visszaigazoló e-mailt, biztos lehet benne: csapatunk már elkezdte összeállítani csomagját, hogy azt a lehető leghamarabb átadhassuk a futárnak. Ennek a gördülékeny gyakorlatnak köszönhetően a nálunk vásárolt éjjeliszekrények néhány munkanap alatt célba is érnek.

Éjjeliszekrények és más bútorok széles kínálatát biztosítjuk 

Ha az éjjeliszekrények mellett más bútorokra is szüksége lenne, jó hírünk van: nálunk számos különböző berendezési tárgyat beszerezhet egyszerűen, néhány kattintással! Ha a szép új éjjeliszekrény mellé ágyát is szívesen lecserélné, ajánljuk praktikus matracos ágy megoldásainkat. Ha tárolóhelyét szeretné növelni, remek választás lehet egy stílusos AMI bútorok komód vagy fehérneműs szekrény. A gyerekekre is gondoltunk: házikó ágyainkkal igazi mesevilágot teremthet a legkisebbek számára.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes éjjeliszekrény modellt?

Méret: az éjjeliszekrény kiválasztásának első lépése, hogy mérőszalagot vegyünk elő, és nézzük meg, pontosan mennyi hely áll a rendelkezésünkre! Ez szélesség szempontjából különösen akkor fontos, ha az éjjeli szekrény számára az ágy és a fal között lenne hely. A magasság és a bútor mélysége leginkább esztétikai és kényelmi szempontból fontosak. Érdemes odafigyelnünk, hogy ezek az értékek is arányban legyenek az ágy méreteivel.

Szín: szintén lényeges, hogy az éjjeliszekrény árnyalata harmonizáljon a szoba többi részével. A legjobb, amit tehetünk, ha a meglévő bútorokhoz igazítjuk a színt. Szerencsére az AMI bútoroknál elérhetőek a natúr fenyő éjjeliszekrény mellett dió, tölgy és éger hatású darabok is. Ha pedig kicsit modernebb hatásra vágyunk, jó döntés lehet egy szürke vagy fehér éjjeliszekrény.

Stílus: érdemes végiggondolni, hogy jelenleg hogyan lenne legjobban leírható a hálószoba stílusa. Klasszikus, letisztult, netán extravagáns? Ha megvan a fejünkben a megfelelő kifejezés, ezt kövessük vezérfonalként a vásárláskor. Modern hálószobához modern éjjeliszekrény dukál, ha pedig már több hangsúlyos kialakítású bútor is van a szobában, egyszerűbb vonalvezetésű éjjeliszekrény választása ajánlott.

Tároló kapacitás: van, akinek inkább azért fontos az éjjeliszekrény, hogy legyen hová letenni a mobiltelefont, az épp olvasott magazint, a szemüveget, esetleg egy pohár vizet. Mások azonban szeretik, ha az éjjeliszekrények tárolóhelyként is funkcionálnak - az ő figyelmükbe ajánljuk több fiókos típusainkat.

Kérdései merültek fel egy vagy több termékünkkel kapcsolatban? Szeretne segítséget kérni a megfelelő termék kiválasztásához? Ne habozzon, keressen minket elérhetőségeink egyikén: szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium