AMI Butorok
2024/06/23 12:08:11
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Elemes nappali bútor

Elemes nappali bútor kínálat az AMI Bútoroktól. Tekintse meg minőségi és esztétikus bútorainkat és válassza ki az Önnek tetsző darabokat. Rendeljen gyorsan és egyszerűen weboldalunkon még ma!

Szűrő modell
A rendelés összekészítése
Egységár
  • tól től
    nak nek
szűrők visszaállítása
Talált termékek: 56
Legnépszerűbb termékek
Dohányzóasztal  DAKA fehér

Dohányzóasztal DAKA fehér

35 580,00 Ft
5 munkanap
Komód 2D4S 120cm fehér

Komód 2D4S 120cm fehér

64 430,00 Ft
5 munkanap
Komód KALA K120-6 fehér

Komód KALA K120-6 fehér

52 800,00 Ft
5 munkanap

Miért válasszon minket? 

Széles elemes nappali bútor választék 

Kínálatunk számos színben, méretben és típusban tartalmaz elemes nappali bútorokat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. Nálunk a világos árnyalatoktól a nagyon sötétekig többféle színben elérhetők a bútorok. A közepes színárnyalatot pedig a gyönyörű sonoma tölgy biztosítja.

Amennyiben nem csak elemes nappali bútor szükséges otthonába, hanem más bútorokat is vásárolna, a legjobb helyen jár. Számos termék rendelhető webáruházunkból a könyvespolcoktól kezdve az éjjeliszekrényeken át az ágyakig. Ha Ön építkezik vagy új lakást vásárol, akár egész otthonát berendezheti az AMI Bútorok kiváló minőségű fabútoraival.

Szupergyors kiszállítás 

Új bútorra vagy azért van szükség, mert az új lakásunkban még nincsenek bútorok, vagy azért, mert a régi már kényelmetlen vagy elhasználódott. Bármi is az oka, amikor új bútor vásárlására kerül a sor, fontos, hogy a lehető leghamarabb használatba vehessük.  Amennyiben tőlünk rendeli meg új bútorait, már pár munkanapon belül otthonában tudhatja őket. A rendelés leadását követően mihamarabb összeállítjuk csomagját és átadjuk szállításra.

Minőségi fabútorok 

Nálunk kizárólag magas minőségű bútorokat talál, amelyeket saját szakembereink készítenek, miután előzetesen bevizsgáltuk az anyagot. Gondos odafigyeléssel választják ki a bútorok alapanyagát, amik egytől egyig természetes fából készülnek. Számos elemes nappali bútor sonoma tölgy megmunkálásával készült. Bútorkészítőink célja, hogy tökéletes munkát adjanak ki a kezükből. A bútorkészítés során nem csak arra törekszenek, hogy praktikus darabokat gyártsanak, hanem az esztétika is fontos szerepet kap.

Elemes nappali bútor előnye 

Az elemes nappali bútor egyik legnagyobb előnye, hogy egységes stílust varázsol a nappalinak. Ezek segítségével az is stílusosan rendezheti be otthona helyiségeit, akinek nem igazán van tehetsége a lakberendezéshez, és bizonytalan abban, hogy milyen bútorokat tehet egy szobába úgy, hogy azok passzoljanak egymáshoz.

Az elemes bútorok különböző részei - mint dohányzó- és étkezőasztal, valamint komód és TV állvány - színben, mintázatban, formákban és stílusban egyaránt illenek egymáshoz. Emellett mellettük szól még az is, hogy elemes bútor lévén az elemek szabadon variálhatók, például a ruhatár bővülése esetén, így nem csak praktikusak, de képtelenség ráunni ezekre a bútorokra.

Tippek a nappali berendezéséhez 

A fürdőszoba vagy konyha berendezése nagyrészt adott, a nappali azonban számos módon alakítható és csak saját igényeink döntik el, hogy milyen bútorokra van szükségünk a helyiségben. Ez abban az esetben is igaz, ha az elemes nappali bútor mellett döntünk. Éppen ezért adunk pár tippet, ami megkönnyítheti a berendezést.

Mérés: Még mielőtt bármilyen bútort vennénk, fogjunk mérőszalagot és mérjük le a szoba falait és jegyezzük fel az adatokat egy papírra. Ekkor érdemes feljegyezni, hogy hol találhatók a konnektorok, ez a későbbiekben jól fog jönni.

Lista: készítsünk egy prioritás listát azokról a bútordarabokról, amikre mindenképp szükségünk lesz a nappaliban, így biztosra mehetünk, hogy nem veszünk meg olyan darabokat, amire nincs szükségünk és nem is férne be a helyiségbe.

Kalkuláció: Az összeírt bútorok árait egyesével nézzük meg és adjuk össze őket, így előre láthatjuk, mennyit kell szánnunk a teljes berendezésre.

Tervezés: A felírt méretek segítségével fejben, vagy akár egy papírra lerajzolva tervezzük meg, hogy melyik bútort a szoba mely részére szánjuk.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium