AMI Butorok
2024/05/25 12:54:51
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Tölgy komód

Tekintse meg az AMI bútorok minőségi tölgy komód kínálatát és rendeljen még ma! Különböző méretű és kialakítású tömörfa bútoraink esztétikus, praktikus és időtálló darabjai lesznek otthonának.

Szűrő modell
A rendelés összekészítése
Egységár
  • tól től
    nak nek
szűrők visszaállítása

Praktikus és esztétikus tölgy komód 

A komód az egyik legpraktikusabb darabja otthonunknak. Alacsony méretének köszönhetően nem csak fiókjaiba, de a tetejére is lehetőségünk van pakolni. Míg a tölgy komód fiókjaiban általában fehérneműket és egyéb, kisebb méretű ruhaneműket tárolunk, a tetejére különböző dísztárgyakat, növényeket vagy bekeretezett fotókat tehetünk.

Természetesen nem csak ruhaneműk tárolására alkalmas. A nappaliban elhelyezett tölgy komód fiókjaiban iratokat, kisebb használati tárgyakat, valójában bármit tárolhatunk. A tölgy komód így nemcsak praktikus, de esztétikus bútordarabja is az adott helyiségnek.

Tölgy komód kínálat az AMI bútoroknál 

Webáruházunkban többféle méretben és kialakításban talál tömörfa komódokat. Otthonának paramétereitől függően lehetősége van az alacsonyabb, fektetett formát vagy a magasabb, keskeny vitrin- valamint szélesebb szekrény-szerű darabot választani. Utóbbi két bútortípustól a tölgy komód abban különbözik, hogy kizárólag fiókokból áll.

Egyes darabjaink díszvilágítással is rendelkeznek, így hangulatosabb megjelenést kölcsönöznek a teljes helyiségnek. Üveg tárolórészük pedig különleges külsőt kölcsönöznek a tömör tölgyfa bútornak. Ebbe a tárolórészbe leginkább könyveket, fotókat vagy dísztárgyakat érdemes elhelyezni, így azok a nap minden percében láthatók.

Színüket tekintve is van választási lehetősége. Kínálatunkban megtalálható sötét tölgy komód, valamint homok tölgy komód is. Rendelje meg azt, amelyik az Ön otthonába leginkább illik.

 

Miért érdemes az AMI bútorok webáruházból rendelnie? 

Prémium minőségű, tömörfa bútorok

Az AMI bútorok webáruház nem más gyártótól szerzi be és forgalmazza a bútorokat. Saját mesterembereink készítenek minden egyes darabot.  Az alapanyagot gondosan válogatják meg, amiből később precíz odafigyeléssel varázsolnak gyönyörű bútorokat. Termékeink elkészítésénél az esztétikum mellett a praktikum és időtállóság is kiemelet szerepet kap.

A nálunk megvásárolt tömörfa bútorok hosszú éveken keresztül fognak jó szolgálatot tenni otthonában. A természetes alapanyagoknak köszönhetően Ön saját otthonában is a természet közelében érezheti magát. Más, mesterséges anyagokból készült bútorokkal ellentétbe a fabútorok tapintásukat és illatukat tekintve is kellemesebb érzést nyújtanak használóiknak.

Tölgy komód gyors kiszállítással

Az AMI bútorok munkatársainak az ügyfelek elégedettsége az első. Tudjuk, milyen nagy és izgalmas eseménynek számít egy új bútor megvásárlása. Nem szeretnénk megvárakoztatni vásárlóinkat, így célul tűztük ki, hogy a nálunk megrendelt termékeket a lehető leghamarabb otthonába szállítsuk.

Amint beérkezik a rendelése, munkatársaink nekilátnak az áruk összekészítésének és át is adják kiszállításra. Önnek legfeljebb 4 munkanapot kell várnia új bútorai megérkezéséig.

Folyamatos leárazások 

Az AMI bútorok webáruházban való nézelődést mindig érdemes az akciós termékeknél kezdeni. Habár széles választékunk azt a célt szolgálja, hogy nálunk mindenki megtalálhassa a keresett bútort, előfordulhat, hogy azt pont a leárazott termékek közt leli meg. Tölgy komód kínálatunk is tele van akciós darabokkal, így Ön még kedvezőbb áron juthat hozzá szobája új bútorához.

Szűrő segíti a keresést 

Kínálatunk rengeteg termékből áll, így előfordulhat, hogy nehezebben találja meg azt a konkrét bútort, amit keres. A hosszas görgetés helyett azonban van lehetősége a gyorsabb és egyszerűbb keresésre. Amennyiben Ön nemcsak nézelődni szeretne, de konkrét elképzelése van arról, hogy milyen bútort szeretne, úgy használja a weboldalunkon elhelyezett szűrőt.

Itt a termék típusától függően megjelölheti a színt, anyagot vagy méretet is. Ezáltal a szűrő pillanatok alatt szűkíti a keresést, és csak azokat a darabokat jeleníti meg, amelyeket Ön keres.

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium