+36 1 655 5951 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)

Matrace Antigóna 160x200

Kód
Elérhetőség:
Raktáron
Expedíció:
1 - 3 nap
Kiszállítás:
1 - 3 nap
Matrac típus
Zsebrugó matracok
Huzat:
Ár:
92 130 HUF
Szállítási költség: 4500 HUF
Mennyiség:
db
A TERMÉKRŐL

 

A matrac megfordítható, ez meghosszabbítja élettartamát. Ehhez a matrachoz zsákrugókat használtak, amelyek jól illeszkednek a test alakjához. Minden rugó a külön zsebben található, amely lehetővé teszi, hogy az egyes súlyokra függetlenül reagáljanak és ezzel kiküszöbölik a rezgések felületre jutását. A matracnak 9 keménységi zónája van. A lábtól a fejig a matrac puhább és középen keményebb, megfelelő támaszt nyújtva a gerincnek. Az egyik oldalon antiallergén poliuretánhabot alkalmaztak, amely megakadályozza a baktériumok és mikroorganizmusok szaporodását. A nagyob keménységnek és a kiváló rugalmasságnak köszönhetően rendkívül ellenálló. A másik oldalon a felső részen Molet típusú habot használtak, amely egy sor bemélyedést és mélyedést tartalmaz, amelyek súly alatt lesüllyednek és a súllyal nem terhelt területen hozzányomódnak a test felületéhez. A Molet hab mikromasszázsként is működik, javítva ezzel a vérkeringést.

 

 

FELÉPÍTÉS

1. Cipzáros huzat - könnyen levehető és mosható. Háromféle huzat közül választhat.

2. Molet típusú hab – felületén kiemelkedések és mélyedések találhatók, ennek köszönhetően mikromasszírozó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek élénkítik a vérkeringést.

3. Zsebrugók – külön zsebekben helyezkednek el, amelyeknek köszönhetően minden rugó önállóan működik, és mozgásukat a zsebek teljes mértékben csillapítják. A kínált betét 9 keménységi zónával rendelkezik, amelyek illeszkednek a felhasználó testéhez.

4. Filc – remek szigetelést biztosít a rugók és habrétegek között. Erősíti az egész matracszerkezetet.

5. PUR hab – szerkezetének köszönhetően jó illeszkedést tesz lehetővé, biztosítja a megfelelő légáramlást az egész matracban.

matrac antigóna felépítés

 

MÉRETEK: KEMÉNYSÉGI FOK:
ÁR TARTLAMAZ:
  • Hosszúság: 200cm
  • Szélesség: 160cm
  • Magasság: 18cm
zony h2h3 h3
  • Matrac Antigóna 160x200
  • Szállítás biztosítása

 

 

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ MATRACOT?

 

A 80 kg-nál kisebb testsúlyúaknak H2 keménységű matracokat ajánlunk. Ha a testsúlya meghaladja a 80 kg-t, a H3 keménységű matracokat javasoljuk. Ha a testsúlya 80-90 kilogramm közötti, javasoljuk, hogy igényeinek megfelelő matracot válasszon, vagy két oldalán eltérő keménységű megfordítható matracot vásároljon. Ha szakmai segítségre van szüksége a megfelelő matrac kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tanácsadóinktól megkapja a szükséges tájékoztatást.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ MATRACOT?

 

HUZAT

Huzat jersey steppelt
Huzat aloe vera
Huzat silver life

JERSEY STEPPELT: A gyártás során használt JERSEY STEPPELT huzat pamut-poliészter anyagból készült, amelyet puha tapintás jellemez. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Hipoallegrén tulajdonságokkal bír. Megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható, ami higiénikus alvást biztosít. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

ALOE VERA: A gyártásnál használt ALOE VERA huzat pamut-poliészter szövetből készült aloe vera levelek hozzáadásával. Regeneráló és hidratáló hatással van a bőrre. Az Aloe segíti a gyógyulást és enyhíti az irritációt. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Hipoallegrén tulajdonságokkal bír. Megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható, ami higiénikus alvást biztosít. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

SILVER LIFE: A huzat ezüst ionokkal dúsított viszkóz-poliészter szövetből készült. A Silver Life anyag nanotchnológiával jött létre. Egyedülálló szilárdság és kopásellenállás jellemzi. Erősen anibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Jelentősen csökkenti a stresszt és higiénikus feltételeket teremt az alváshoz. A huzat egyedi és elegáns megjelenésű. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI TUDNIVALÓK

 

- A kétoldalú matracokat minden 6 hónapban ajánlott megfordítani;

- A matracot ne helyezze közvetlenül a földre vagy más nyílások nélküli felületre, ahol nem tudna kellően szellőzni;

- Az új matracnak szokatlan illata lehet, amely használattal elmúlik;

- A több rétegből álló matracokat ne hajlítsa be, ezzel megsértheti a matrac szerkezetét;

- A huzat mosható, csak azután húzható vissza a matracra, hogy tökéletesen megszáradt;

- A matrac keménysége egyéni érzés, melyet a rajta fekvő személy súlya befolyásol;

- A matrac magassága szintén a huzat típusától függ és az eltérés akár 2 cm is lehet;

- A matrac rajta fekvő személy alakjához való egyéni alkalmazkodására való tekintettel a 2 cm-en belüli deformáció természetes jelenség;

- Ne ugráljon a matracon, mert eldeformálódhat;

- A matracok vizualizációja csupán illusztráció. A matracok és azok egyes rétegei színben eltérhetnek;

- A Toria és Jersey huzatok anyagának mintája megismételhetetlen.

ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK A HASZNÁLATRÓL
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 4500 HUF

Hajózási társaságok

up