+36 1 998 9157 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)

Matrac Európa 120x200

Kód
Elérhetőség:
Raktáron
Expedíció:
1 - 3 nap
Jobb:
1 - 3 nap
Méret
120x200
Matrac típus
Hab matracok
Huzat:
Méret:
Ár:
96 500 HUF
Szállítási költség: 4500 HUF
Mennyiség:
db
A TERMÉKRŐL

 

A matrac kétoldalú, ami meghosszabbítja élettartamát. A matrac Y-alakban elhelyezett bevágásokkal rendelkező habból készült. Ez a megoldás optimalizálja a test elhelyezkedését. A hab a leginkább terhelt területeken hajlik leginkább, hogy ideális felületet hozzon létre a kényelmes alváshoz. Az Y-alakú szerkezet hatásos szellőzést biztosít, ami csökkenti a túlzott izzadással kacsolatos problémákat. Az egyik oldalán, a felső réteg latex habból készült. A latex pórusos szerkezete biztosítja a szükséges szellőzést. A latex jellemzője, hogy antiallergén. Nagyon jól működik a felhasználó súlyától függetlenül. Ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. A másik oldalról, a felső réteg rendkívül elasztikus HR habból készült, amely nem deformálódik, rugalmas és dinamikusan reagál a terhelés csökkenésére. A HR hab szerkezete hatásos szellőzést biztosít, ami csökkenti a túlzott izzadással kacsolatos problémákat.

 

 

FELÉPÍTÉS

1. Cipzáros huzat - könnyen levehető és mosható. Háromféle huzat közül választhat.

2. Latex hab – ortopéd tulajdonságokkal rendelkezik. Különösen a gerincproblémákkal küszködőknek ajánlott. Nagyon rugalmas és tartós. Porózus szerkezete biztosítja a megfelelő légkeringést.

3. Y típusú hab – bemetszéseinek köszönhetően a nagyobb terhelésű helyeken hajlik meg a legjobban. Így megfelelően követi a test vonalait.

4. HR hab – rendkívül rugalmas hab, a terhelés megszűnése után dinamikusan viselkedik. Nagy sűrűségének köszönhetően ellenálló a deformációval szemben.

matrac európa felépítés

 

MÉRETEK: KEMÉNYSÉGI FOK:
ÁR TARTLAMAZ:
  • Hosszúság: 200cm
  • Szélesség: 120cm
  • Magasság: 21cm
zony h2h3 h3
  • Matrac Európa 120x200
  • Szállítás biztosítása

 

 

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ MATRACOT?

 

A 80 kg-nál kisebb testsúlyúaknak H2 keménységű matracokat ajánlunk. Ha a testsúlya meghaladja a 80 kg-t, a H3 keménységű matracokat javasoljuk. Ha a testsúlya 80-90 kilogramm közötti, javasoljuk, hogy igényeinek megfelelő matracot válasszon, vagy két oldalán eltérő keménységű megfordítható matracot vásároljon. Ha szakmai segítségre van szüksége a megfelelő matrac kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tanácsadóinktól megkapja a szükséges tájékoztatást.

HOGYAN VÁLASSZUK KI A MEGFELELŐ MATRACOT?

 

HUZAT

Huzat aloe vera
Huzat silver life
Huzat anti bed bug

ALOE VERA: A gyártásnál használt ALOE VERA huzat pamut-poliészter szövetből készült aloe vera levelek hozzáadásával. Regeneráló és hidratáló hatással van a bőrre. Az Aloe segíti a gyógyulást és enyhíti az irritációt. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Hipoallegrén tulajdonságokkal bír. Megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható, ami higiénikus alvást biztosít. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

SILVER LIFE: A huzat ezüst ionokkal dúsított viszkóz-poliészter szövetből készült. A Silver Life anyag nanotchnológiával jött létre. Egyedülálló szilárdság és kopásellenállás jellemzi. Erősen anibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Jelentősen csökkenti a stresszt és higiénikus feltételeket teremt az alváshoz. A huzat egyedi és elegáns megjelenésű. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

ANTI-BED BUG: A huzat viszkóz-poliészter szövetből készült, tapintásra nagyon kellemes. Az Anti BedBug legnagyobb és legfontosabb feladata, hogy védje a felhasználót a szúnyogoktól és olyan rovaroktól, mint a poloska, moly és atkák. Tulajdonságainak köszönhetően bizonságos, kártevőmentes alvást biztosít. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Huzat bamboo
Huzat lavender

BAMBOO: A huzat olyan anyagból készült, amely a bambuszrost és poliészter kombinációjával jött létre. A rostot bambuszfákból nyerik és egyedi tapintású. Az anyagot a külalak változása jellemzi. Erős nedvszívó képessége biztosítja az állandó frissesség érzését. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

LAVENDER: A huzat viszkóz-poliészter szöveből készült, tapintásra nagyon puha. Az anyag belsejében található mikrokapszulák súrlódás hatására levendulaillatot bocsátanak ki. Az anyag érzékeny bőrűeknek ajánlott. Biztosítja a bőr kiegyensúlyozott hidratációját és hatékonyan gátolja a mikroorganizmusok szaporodását. A szövet vattával van átvarrva, hogy megőrizze teltségét. Az összes kötést a belső oldalról overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, aminek köszönhetően a huzat gyorsan levehető. A huzat legfeljebb 40°C-on mosható. Az anyag Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI TUDNIVALÓK

 

- A kétoldalú matracokat minden 6 hónapban ajánlott megfordítani;

- A matracot ne helyezze közvetlenül a földre vagy más nyílások nélküli felületre, ahol nem tudna kellően szellőzni;

- Az új matracnak szokatlan illata lehet, amely használattal elmúlik;

- A több rétegből álló matracokat ne hajlítsa be, ezzel megsértheti a matrac szerkezetét;

- A huzat mosható, csak azután húzható vissza a matracra, hogy tökéletesen megszáradt;

- A matrac keménysége egyéni érzés, melyet a rajta fekvő személy súlya befolyásol;

- A matrac magassága szintén a huzat típusától függ és az eltérés akár 2 cm is lehet;

- A matrac rajta fekvő személy alakjához való egyéni alkalmazkodására való tekintettel a 2 cm-en belüli deformáció természetes jelenség;

- Ne ugráljon a matracon, mert eldeformálódhat;

- A matracok vizualizációja csupán illusztráció. A matracok és azok egyes rétegei színben eltérhetnek;

- A Toria és Jersey huzatok anyagának mintája megismételhetetlen.

ÁLTALÁNOS MEGJEGYZÉSEK A HASZNÁLATRÓL
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 4500 HUF

Hajózási társaságok

up