AMI Butorok
2024/05/25 13:16:37
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Ágy alatti tároló

A hálószoba jellemzően nem a lakás legtágasabb helyisége, ezért minden négyzetcentimétert érdemes okosan kihasználni. Ebben hatékony segítséget nyújt az ágy alatti tároló, amelyben egyszerűen elrejthetünk mindent, amit épp nem használunk. Sokan ágyneműt tartanak benne, mások játékokat, megint mások az épp nem viselt szezonális ruhákat, cipőket... a végtelenségig sorolhatnánk a listát, hiszen az ágy alatti fiók rendkívül sokoldalú termék. Az AMI bútorok kínálatában minőségi fenyő termékeket talál: nézzen körül kínálatunkban!

Nem található a kritériumoknak megfelelő termék.

Ágy alatti tároló: miért érdemes az AMI bútoroknál megvásárolni?

Minőségi ágy alatti tároló 

Az AMI bútorok már több mint 24 éve gyárt bútorokat. Alapelvünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk vásárlóinknak - ezért kiváló alapanyagokat használunk, amelyeket precíz odafigyeléssel alakítunk bútorokká. A gyártási folyamat első lépésétől az utolsóig gondosság jellemzi a munkánkat, eközben pedig törekszünk az innovációra is. Termékeink illesztése és összeszerelése ezért kifogástalan, ami tartóssá és strapabíróvá teszi őket. Az AMI bútoroktól vásárolt ágy alatti tároló évekig szolgál majd háztartásában!

Változatos ágy alatti fiók kínálat

Széles színválaszték

Bár az ágy alatti gurulós tároló nem a szoba legfeltűnőbb eleme, mi arra is odafigyelünk, hogy dekoratív legyen, és passzoljon a többi bútorhoz. A legtöbbek szerint az a leginkább esztétikus, ha az ággyal megegyező árnyalatot választunk, de kísérletező kedvűek a szoba másik bútorához is igazíthatják új tároló fiókjukat. Bárhogy is dönt, a lehetőség fennáll: ágy alatti tárolóink a klasszikus fenyő mellett dió, tölgy és éger színekben is elérhető - a modernebb stílus kedvelőinek figyelmébe pedig szürke és fehér típusainkat ajánljuk.

Különböző méretek 

Nincs mindenkinek szüksége ugyanakkora helyre! Jól tudjuk hogy minden hálószoba és minden igény más: ennek szellemében alakítottuk ki ágy alatti tároló méretválasztékunkat is. Legkisebb modellunn 98 cm hosszú, így körülbelül az ágy hosszának felét foglalja el. Már ebben a fiókban is tökéletesen elfér például az ágynemű.

Az arany középutat 150 cm hosszú ágy alatti gurulós tároló modelljeink képviselik, amelyek már minden célra tágas teret biztosítanak.

Azok, akik az ágy alatti összes helyet szeretnék kihasználni, 198 cm-es típusainkkal járnak a legjobban - itt minden elfér, amit csak tárolni szeretne.


Ágy alatti fiók gyors kiszállítással

Minél előbb szabadul fel értékes hely a lakásában, annál jobb! Ezért mi nem késlekedünk a kiszállítással: amikor visszaigazoljuk rendelését, biztos lehet benne, hogy ez e-mail kiküldését követően kollégáink már készítik is össze a csomagot. Ágy alatti tároló rendelése tehát mindössze néhány munkanap alatt megérkezik Önhöz.

Számos más bútort is találhat nálunk

Más bútorokra is szüksége van, hogy teljes legyen a hálószoba felszerelése? A nappaliban is szükség lenne egy-két új darabra? Az AMI bútorok kínálatában számos különböző stílusos, magas minőségű terméket talál - remek áron. A TV asztalok és vitrinek stílust teremtenek nappalijában, az éjjeliszekrények és komódok pedig praktikus kiegészítői bármelyik hálószobának.

A fenyő bútorok előnyei

Ha az AMI bútorok fenyőből készült ágy alatti tároló termékei mellett teszi le a voksát, nemcsak kiváló ár-érték arányú árucikket választ, hanem egészséges és környezettudatos döntést is hoz. A tömörfa bútorok ellenállóak és évtizedekig megőrzik szépségüket: gyártásuk pedig környezetbarát. Fa bútoraink kezeléséhez ráadásul kizárólag olyan lakkokat és festékeket használunk, amelyek ökológiai besorolásúak, és amelyeket jóváhagyott a Nemzeti Higiéniai Intézet.

Több segítségre van szüksége a választásban? Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot: szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium