+36 1 655 5951 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)
Népszerű

Fa bükk ágy fejtámla nélkül 160x200 Beskid 04 rusztikus tölgy

Kód
Elérhetőség:
14-21 munkanap
Expedíció:
1 - 3 nap
Kiszállítás:
1 - 2 nap
Méret
160x200
Ágyrács:
Matrac:
Régi ár
266 745 HUF
Ár:
186 720 HUF
Szállítási költség: 9000 HUF
Mennyiség:
db
A TERMÉKRŐL

Beskid 04 faágy rusztikus tölgy - Időtlen design és tartósság

Masszív váz tömör bükkfából

Bemutatjuk Önnek egyedi fejtámla nélküli ágyunkat, a Beskid 04 modellt, amely ötvözi az időtlen dizájnt és a lenyűgöző tartósságot. Ez nem csak egy bútor, hanem egy olyan elem, amely egyedi hangulatot és karaktert kölcsönöz hálószobájának.
Ennek a fejtámla nélküli faágynak a váza tömör bükkfából készült, ami nem csak esztétikus megjelenést, de mindenekelőtt hosszú távú tartósságot kölcsönöz neki. A fejtámla nélküli faágy teljes szerkezete nemcsak vizuálisan vonzó, hanem funkcionális is.

A Beskid 04 ágy azoknak készült, akik egyedi hangulatot szeretnének teremteni hálószobájukban. A minőségi kidolgozás és a részletekre való odafigyelés eredményeként olyan bútorokat kapunk, amelyek nemcsak a kényelmes alvást, hanem a békével és kikapcsolódással teli légkört is biztosítják.
A bútorokat rusztikus tölgy pác és védőlakk réteg borítja, mely fontos védelemként szolgál, védi a bútor felületét és kiemeli a fa természetes szépségét.

Kényelmes méret - Bükkfa ágy 160x200 cm

A leírt termék egy 160x200 cm-es franciaágy. Az optimális méretek kényelmes alvást tesznek lehetővé, miközben megtartják a megfelelő arányokat, amelyek nem uralják a hálószoba többi részét.

A Beskid 04 ágy rusztikus tölgy színben kapható, mely eredeti formájában kiemeli a fa szépségét. Az alapváltozat keret nélküli ágyrácsot tartalmaz, de a teljes kényelem és az egyéni igényekhez való igazodás érdekében változatos típusú keretekkel is kínálunk változatokat. A készlet egy erősítő csíkot és egy kiegészítő támaszt is tartalmaz az ágy közepén. Bútor önálló összeszereléshez.

 


Bükkfa ágyak Beskid kollekciója - tartósság és elegancia

A tömör bükkfából készült bútorok a tartósság és a kivételes minőség szinonimája. A Beskid kollekció nemcsak esztétikus megjelenésével nyűgöz le, hanem páratlan tartósságot is biztosít. A bükkfa keménységéről és tartósságáról ismert, ami biztosítja, hogy a bútorok sok éven át vonzóak maradjanak.
Az ágyak jellegzetessége a ferde lábak, amelyek egyedi karaktert adnak az egész bútornak. A Beskid kollekció tisztelgés a természet és a minket körülvevő világ inspirációja előtt. A modellek egyszerű, de elegáns vonalai, organikus formája és egyedi megjelenése a természettel való kapcsolatunkra emlékeztet. A beskid ágyak nem csak alvóbútorok, hanem befektetés a kényelembe és a stílusba, amely sok divatszezonban kitart.Méretek:
  • szélesség: 160cm
  • hossz: 200cm
  • teljes szélesség: 165cm
  • teljes hossz: 205cm
  • lábtámla magassága: 35cm

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 9000 HUF

Hajózási társaságok

up