+36 1 655 5951 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)
Népszerű

Fa bükk ágy 140x200 Beskid 02 natúr bükk

Kód
Elérhetőség:
14-21 munkanap
Expedíció:
1 - 3 nap
Kiszállítás:
1 - 2 nap
Méret
140x200
Ágyrács:
Matrac:
Régi ár
311 000 HUF
Ár:
217 700 HUF
Szállítási költség: 13500 HUF
Mennyiség:
db
A TERMÉKRŐL

Beskid 02 faágy natúr bükk színben - Időtlen design és tartósság

Masszív váz tömör bükkfából

Bemutatjuk Önnek egyedi, fából készült bükkfa ágyunkat, a Beskid 02 modellt, amely ötvözi az időtlen dizájnt és a lenyűgöző tartósságot. Ez nem csak egy bútor, hanem egy olyan elem, amely egyedi hangulatot és karaktert kölcsönöz hálószobájának.
Ennek az ágynak a kerete tömör bükkfából készült, ami nemcsak esztétikus megjelenést, hanem mindenekelőtt hosszú távú tartósságot kölcsönöz neki. A jellegzetes forma és az enyhén hátradöntött magas fejtámla egyedi varázst ad az egész szerkezetnek. A két vízszintes táblából összeállított fejtámla nem csak látványelem, hanem funkcionális is, kényelmes tartást biztosítva.

A Beskid 02 ágy azoknak készült, akik egyedi hangulatot szeretnének teremteni hálószobájukban. A minőségi kidolgozás és a részletekre való odafigyelés eredményeként olyan bútorokat kapunk, amelyek nemcsak a kényelmes alvást, hanem a békével és kikapcsolódással teli légkört is biztosítják.
A bútor színtelen lakkréteggel rendelkezik, amely fontos védelemként szolgál, védi a bútor felületét és kiemeli a fa természetes szépségét.

Kényelmes méret - Bükkfa ágy 140x200 cm

A leírt termék egy 140x200 cm-es franciaágy. Az optimális méretek kényelmes alvást tesznek lehetővé, miközben megtartják a megfelelő arányokat, amelyek nem uralják a hálószoba többi részét.

A Beskid 02 ágy natúr bükk színben kapható, mely eredeti formájában kiemeli a fa szépségét. Az alapváltozat keret nélküli ágyrácsot tartalmaz, de a teljes kényelem és az egyéni igényekhez való igazodás érdekében változatos típusú keretekkel is kínálunk változatokat. A készlet egy erősítő csíkot és egy kiegészítő támaszt is tartalmaz az ágy közepén. Bútor önálló összeszereléshez.

 


Bükkfa ágyak Beskid kollekciója - tartósság és elegancia

A tömör bükkfából készült bútorok a tartósság és a kivételes minőség szinonimája. A Beskid kollekció nemcsak esztétikus megjelenésével nyűgöz le, hanem páratlan tartósságot is biztosít. A bükkfa keménységéről és tartósságáról ismert, ami biztosítja, hogy a bútorok sok éven át vonzóak maradjanak.
Az ágyak jellegzetessége a ferde lábak, amelyek egyedi karaktert adnak az egész bútornak. A Beskid kollekció tisztelgés a természet és a minket körülvevő világ inspirációja előtt. A modellek egyszerű, de elegáns vonalai, organikus formája és egyedi megjelenése a természettel való kapcsolatunkra emlékeztet. A beskid ágyak nem csak alvóbútorok, hanem befektetés a kényelembe és a stílusba, amely sok divatszezonban kitart.Méretek:
  • szélesség: 140cm
  • hossz: 200cm
  • teljes szélesség: 145cm
  • teljes hossz: 205cm
  • fejtámla magassága: 82cm
  • lábtámla magassága: 35cm

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 13500 HUF

Hajózási társaságok

up