AMI Butorok
2024/05/23 06:01:51
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása
Szállítási Mód
Házhozszállítás1-3 nap
12,00 Ft

Gyermekágy 80x160 Mája M2 fehér

Raktáron
gyors szállítás
Szállítás: Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza ellenőrizze a szállítási módokat ellenőrizze a szállítási módokat
64 460,00 Ft 64460.00

Mennyiség db
Kiválasztás

termék nem elérhető

%Vásároljon többet és spóroljon!
2%
465 000 Ft - 1 199 999 Ft
3%
1 200 000 Ft - 1 999 999 Ft
5%
2 000 000 Ft és több

Állítsa össze a terméket

Termékleírás
64 460,00 Ft 64460.00
Mennyiség - + db

Bila gyermekágy Mája M2 160 x 80 cm

A masszív váz természetes fenyőfából készült, és biztosítja az egész ágy stabilitását. A minimalista forma tökéletesen illeszkedik a klasszikus vagy modern lakberendezéshez. A bútor tökéletesen ötvözi az eleganciát és a kényelmet, sokoldalú jelleget kölcsönözve a hálószobának. Az egyszerű kialakítás dekoratív hangsúlyt ad a szobának, miközben a karbantartás egyszerű. A Maya modell harmóniát hoz a szobába és ideális feltételeket teremt a pihenéshez. Az oldalsó korlátoknak köszönhetően a kiságy még a legkisebb gyermekek számára is biztonságos.

A készlethez tartozik egy rugalmas rács, amely 10 nyírfa lécből áll, amelyeket szövetszalaggal kötnek össze.

Azon kevés cégek közé tartozunk, amelyek az Országos Higiéniai Intézet tanúsítványával rendelkező festékeket használnak. Lakkjaink engedélyezettek olyan tárgyakon való használatra, amelyekkel a gyermekek érintkeznek (a DIN EN 71 szabvány 3. részének megfelelő).

Az ágyat csomagokban szállítjuk. Az áru részben összeszerelve van. Az összeszereléshez egyszerűen csatlakoztassa az oldalakat a fő részhez, és rögzítse a rácsot az ágykerethez. Az ár nem tartalmazza az ágy alatti fiókot és a matracot - ezek a termékek megvásárolhatók.

AZ ÁR TARTALMAZZA:

1. Természetes fenyőfából készült váz.

2. Egyedi mintázatú, környezetbarát lakkal festett MDF-lapok.

3. Biztonsági korlát, amely jobb vagy bal oldalra szerelhető, vagy teljesen szétszedhető - Ön dönt!

4. Gondos csiszolással, polírozással és lakkozással elért sima fa felület - biztonságos a gyermekek és a fiatalok számára.

5. A készlethez tartozik egy természetes fa rács.

6. Euro-típusú rögzítőcsavar - a stabil felépítést biztosító rögzítőkészlet.

7. Összeszerelési útmutató.

8. Szállítási biztosítás.

Postýlka Mája M1 160x80cm

A FENTI ÁGYHOZ AJÁNLJUK MEGVÁSÁROLNI:

FIÓK AZ ÁGY ALÁ

A kerekeknek köszönhetően a fiók könnyen kihúzható. Ez a bútor kiválóan alkalmas ágynemű, gyermekjátékok vagy más hasonló típusú tárgyak tárolására. A fiók lehetővé teszi az ágy alatti hely ergonomikus kihasználását.

A bútor 3 réteg környezetbarát lakkréteggel van festve. Azon kevés cégek közé tartozunk, amelyek az Állami Egészségügyi Állomás által tanúsított lakkokat használnak. Az általunk használt lakkok engedélyezettek olyan tárgyakra, amelyekkel a gyermekek érintkeznek (DIN EN 71, 3. számú szabványnak való megfelelés).

A terméket csomagban szállítjuk, és önszerelésre szántuk.

ŠUPLÍK pod dětská postel Mája M1

Az előlap színe választható

suplik barva bila suplik barva borovice suplik barva seda suplik barva modra suplik barva ruzowa

MATRAC HÉBÉ

A matrac fő rétege poliuretán habból áll. A megnövelt keménységnek és a nagy rugalmasságnak köszönhetően egy rendkívül tartós matracot kaptunk a mindennapi kényelmes használathoz. A matrac megfordítható. A matrac mindkét oldalának használatának lehetősége meghosszabbítja a matrac élettartamát.

A legmagasabb minőség és a vásárlói elégedettség biztosítása érdekében a matrac gyártásához antiallergén anyagokat használunk. Az általunk a gyártáshoz használt alapanyagok csökkentik a poratkák előfordulásának lehetőségét, ami lehetővé teszi, hogy a matracot allergiások is használhassák.

Matrace HÉBÉ

MÉRETEK

TARTÓSSÁGI ZÓNÁK

  • Hossz: 160cm
  • Szélesség: 80cm
  • Magasság: 8cm
Zóny tvrdosti matrace hébé

MATRAC AURORA

A matrac fő rétege poliuretán habból áll. A megnövelt keménységnek és a nagy rugalmasságnak köszönhetően egy rendkívül tartós matracot kaptunk a mindennapi kényelmes használathoz. A matrac megfordítható. A matrac mindkét oldalának használatának lehetősége meghosszabbítja a matrac élettartamát. A szerkezetet az egyik oldalon kókuszrosttal erősítettük meg, hogy növeljük a stabilitását. A matrac felső rétegeiben poliuretán habot használtunk, hogy a gerinc teljes hosszában megfelelő alátámasztást biztosítson.

A legmagasabb minőség és a vásárlói elégedettség biztosítása érdekében a matrac gyártásához antiallergén anyagokat használtak. Az általunk a gyártáshoz használt alapanyagok csökkentik a poratkák előfordulásának lehetőségét, ami lehetővé teszi, hogy a matracot allergiások is használhassák.

Matrace AURORA

MÉRETEK

TARTÓSSÁGI ZÓNÁK

  • Hossz: 160cm
  • Szélesség: 80cm
  • Magasság: 8cm
Zóny tvrdosti matrace aurora

MATRAC KSORA

A matrac fő rétege poliuretán habból áll. A megnövelt keménységnek és a nagy rugalmasságnak köszönhetően egy rendkívül tartós matracot kaptunk a mindennapi kényelmes használathoz. A matrac megfordítható. A matrac mindkét oldalának használatának lehetősége meghosszabbítja a matrac élettartamát. A szerkezetet az egyik oldalon kókuszrosttal erősítettük meg, hogy növeljük a stabilitását. A felső réteg, a Molet hab, mikromasszázs tulajdonságokkal rendelkezik, javítva a vérkeringést.

A legmagasabb minőség és a vásárlói elégedettség biztosítása érdekében a matrac gyártásához antiallergén anyagokat használnak. Az általunk a gyártáshoz használt alapanyagok csökkentik a poratka előfordulásának lehetőségét, ami lehetővé teszi, hogy a matracot allergiások is használhassák.

Matrace KSORA

MÉRETEK

TARTÓSSÁGI ZÓNÁK

  • Hossz: 160cm
  • Szélesség: 80cm
  • Magasság: 11cm
Zóny tvrdosti matrace ksora

Műszaki adatok

Sorozat: Mája
Modell: Mája M2
Méret: 80x160
Anyag: Fenyő + MDF
Szín: Fehér
Méretek:
Szélesség: 80 cm
Hossz: 160 cm
Teljes szélesség: 85 cm
Teljes hossz: 164 cm
A hátsó munkalap magassága: 65 cm
Az elülső munkalap magassága: 65 cm
Magassága a talajtól az ágy aljáig: 19 cm
Tábla vastagsága: 2,5 cm
Az ár tartalmazza:
szerelőkészlet + kulcs,telepítési útmutató,szállítási biztosítás
Mája M1 Ami Nabytek

Szállítási költségek Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza

Szállítási ország:

Kapcsolódó termékek

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium