+36 1 655 5951 (Hé-Pé 8:00 - 15:30)
Népszerű

Beskid bükk fa TV szekrény, rusztikus tölgy, szélesség 155 cm

Kód
Elérhetőség:
Raktáron
Régi ár
286 060 HUF
Ár:
252 420 HUF
Szállítási költség: 9000 HUF
Mennyiség:
db
A TERMÉKRŐL

Fa bükk TV-szekrény a Beskid sorozatból - Időtlen design

A Beskid sorozat bükkfa TV-szekrénye igazi gyöngyszem a bútorok világában. Az időtlen design és a masszív felépítés tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a természetes, tartós és egyedi bútorokat.

Szilárd felépítés és funkcionalitás

A bükkfa TV-szekrény nemcsak megjelenésével, hanem funkcionalitásával is lenyűgöző. Két tágas szekrényben polcok találhatók, amelyeken különféle tárgyakat tárolhat. Érdemes odafigyelni a csendes záródású, megbízható Blum vezetőkre szerelt zsanérokra, amelyeknek köszönhetően a szekrények nyitása és zárása sima és hangtalan. Emellett stratégiai helyen, a bútorok közepén van egy nyitott polc, amelyen modemet, játékkonzolt vagy egyéb eszközöket helyezhetünk el. A TV-szekrény szerkezete tömör bükkfából készült, amely nem csak az esztétikát, hanem a kivételes tartósságot is garantálja.

Egyedi megjelenés az ívelt lábaknak és a mart fogantyúknak köszönhetően

Ennek a TV-szekrénynek a jellegzetessége a ferde lábak, amelyek egyedi karaktert adnak. A szekrények előlapjait mart fogantyúk díszítik, mely egyedi varázst kölcsönöz a bútornak.

A TV-szekrény nemcsak dizájnjával, hanem színeivel is lenyűgöző. A bútorok rusztikus tölgy színben készülnek, mely kiemeli annak szépségét és tökéletesen illeszkedik a különféle belső elrendezésekhez. Ezenkívül a TV-szekrényt rusztikus tölgyfolt és egy átlátszó lakkréteg borítja, amely fontos védelmet nyújt. Ez a lakk nem csak a bútor felületét védi, hanem kiemeli a fa természetes szépségét, elegáns megjelenést kölcsönözve neki. Bútor önálló összeszereléshez.


Beskid bútorkollekció - tartósság és elegancia

A tömör bükkfából készült bútorok a tartósság és a kivételes minőség szinonimája. A Beskid kollekció nemcsak esztétikus megjelenésével nyűgöz le, hanem páratlan tartósságot is biztosít. A bükkfa keménységéről és tartósságáról ismert, melynek köszönhetően a bútor évekig megőrzi vonzó megjelenését. A bútorok jellegzetessége a ferde lábak, melyek egyedi karaktert adnak az egész bútornak. A Beskid kollekció tisztelgés a természet és a minket körülvevő világ inspirációja előtt. A modellek egyszerű, de elegáns vonalai, organikus formája és egyedi megjelenése a természettel való kapcsolatunkra emlékeztet. A Beskid sorozat nem csak hálószobabútor, hanem befektetés a kényelembe és a stílusba, amely sok divatszezonban kitart.Méretek:
  • szélesség: 155cm
  • magasság: 55 cm
  • mélység: 39 cm

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Ingyenes szállítás
Kiválasztott akciótermékekhez

Legjobb árak
A legjobb árak az interneten

Gyorsan otthonában
Kifinomult expedíció = gyors áruszállítás

Hagyomány 24 év
Megbízható cég vagyunk, hosszú hagyományokkal

A szállítás módjai

Futárszolgálat

Utánvétes fizetés: 750 HUF Szállítási költség: 9000 HUF

Hajózási társaságok

up