AMI Butorok
2024/06/17 12:06:27
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Ifjúsági ágy leesésgátlóval - Gyerekágy Ala

Nem is hinnénk, milyen praktikus bútordarab lehet az ifjúsági ágy leesésgátlóval. A rémálmok vagy az összehangolatlan mozgások miatt sok gyerek küzd azzal, hogy éjszaka gyakran lecsúszik az ágyáról. Ezzel a termékkel megakadályozhatjuk a fájdalmas eséseket, miközben csemeténknek nem kell lemondania az igazi felnőtt hálószoba bútorról. A korszerű technológiával maximálisan biztonságos környezetet alakíthatunk ki, hogy gyermekünknek pihentető és kényelmes alvásban legyen része.

Szűrő modell
Sorozat
Modell
A rendelés összekészítése
Egységár
  • tól től
    nak nek
szűrők visszaállítása
Gyerekágy 70x160cm ALA tölgy

Gyerekágy 70x160cm ALA tölgy

79 430,00 Ft
Raktáron
gyors szállítás

Miért ideális az ifjúsági ágy leesésgátlóval? 

Lányaink és fiaink a legfontosabbak a világon, éppen ezért mindenben a legjobbat kívánjuk nekik. Webshopunkban hosszú távon is tartós gyerekágyak széles kínálatával találkozhat, amelyek kizárólag prémium bútordarabok. Ha a gyerek fekvőhelye leesésgátlóval rendelkezik, az hozzájárul a zavartalan pihenéséhez, hogy napközben teljes mértékben a tanulásra és a játékra tudjon koncentrálni. Lássuk, mik lehetnek egy kapaszkodóval ellátott ágy legfőbb pozitív tulajdonságai.

  • Önállóságra nevelés: Az ifjúsági ágy leesésgátlóval segíthet az önállóság kialakításában. Egyre ritkábban lesz szükség a szülőkre, így másnap ők is jóval frissebben ébredhetnek. A függetlenedés hosszú folyamat, amelyben a megfelelő alvási rutin esszenciális szerepet játszik.
  • A biztonság az első: Ha a gyermekünk már nem kisbaba, akkor is előfordulhat, hogy néha-néha lecsúszik a fekvőhelyéről. Ezzel a bútordarabbal elkerülhetjük az esési zúzódásokat és egyéb sérüléseket. 
  • A gyermek egészsége: A helyes alvási szokások kialakítása az egészséges fejlődés meghatározó része, amiben nagy segítség lehet egy ifjúsági ágy matraccal. Ha a csemeténk folyamatosan észleli a leesésgátlót, az biztonságérzetet nyújt számára, így ritkábban ébred fel.
  • Hosszú távú megoldás: Amennyiben a lurkó kinőtte az ágyat, nem kell rögtön újat vennünk. Az ágy igazodik a gyermek változó magasságához, hiszen a szerkezet egyszerűen állítható és rögzíthető. Ha pedig már nincs szükség rá, igény esetén le is szerelhető.

Gyermekünkért az AMI bútorok csapatával

Innovatív technológia és prémium minőség 

Az általunk forgalmazott ifjúsági ágyak leesésgátlóval mindig a legkifogástalanabb minőséget képviselik. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, ezért az anyagok kiválasztásától kezdve egészen a gyártásig mindenben a legmagasabb szakértelemmel dolgozunk. Ezen kívül állandóan nyomon követjük a legújabb technológiák fejlődését, hiszen a megfelelő minőségű alvás nélkülözhetetlen az egészséges életmód fenntartásában.

Környezetbarát ifjúsági ágy leesésgátlóval 

Egy gyermek fekvőhely esetében a biztonságos kialakítás után az anyag minősége elsődleges szempont. Széles kínálatunkban Ön kizárólag természetes alapanyagú és saját gyártású gyerekszoba bútor közül válogathat. Egy éger vagy tölgy ágy rendkívül tartós megoldás, emellett a gyerekek is nyugodtan érintkezhetnek vele, hiszen egyáltalán nem allergén. Az árucikkeinken alkalmazott festéket pedig minden esetben a Nemzeti Higiéniai Intézet ellenőrzi, így azok sem váltanak ki allergiás reakciót bőrrel érintkezve.

Nincs szállítási díj?

Bizonyos akciós termékeink esetében elengedjük a szállítási díjat. Ennek köszönhetően Ön egy valóban kedvező ár-érték arányú bútordarabhoz juthat hozzá. A gazdaságosság azonban csak egy ok a sok közül, ami miatt érdemes minket választani. A kiválasztott árucikket az ország bármely pontjára már néhány munkanap alatt házhoz tudjuk szállítani. Gondoljon bele, mennyi mindent nyerhet egy kitűnő ifjúsági ággyal leesésgátlóval, hiszen a gyermeke egészségéről van szó. 

Ha további kérdései adódnának, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi mindenben örömmel segítünk!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium