AMI Butorok
2024/06/22 01:25:24
Keresés
kontakt
+36 1 655 5951

Hé - Pé: 9:00 - 15:30

Your basket
összesen: 0,00 Ft leellenőrizni
Vásárlás folytatása

Egyszemélyes ágyak

Egyszemélyes ágyak szinte megszámlálhatatlan kivitelben állnak rendelkezésre a piacon, így gyakran nem egyszerű a választás. Az ágynak kényelmesnek kell lennie, ehhez strapabíró alapanyagra és precíz kialakításra van szükség. Az AMI bútorok webáruházban számtalan egyszemélyes fenyő ágy kialakítás található, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek legideálisabb fekhelyet: tekintse meg kínálatunkat!

Egyszemélyes ágyak kínálatunkban: miért érdemes minket választani? 

Egyszemélyes ágyak hatalmas tapasztalattal

Cégünk több, mint 24 éves rutinnal és teljes körű tudással rendelkezik a faanyag megmunkálásában. Minden egyszemélyes ágyunk, franciaágyunk vagy gyerekágyunk esetében a tökéletességre, valamint a maximális ügyfél elégedettségre törekszünk. Figyelemmel követjük a technológiai fejlődést, a legfunkcionálisabb megoldásokat pedig bevezetjük kínálatunkba.

Prémium minőségű egyszemélyes ágy

Az AMI bútorok elkötelezett a minőség mellett, mind az alapanyagok megválasztása, mind pedig a gyártás során. Az általunk készített egyszemélyes fenyőfa ágyak egytől egyig strapabíróak és masszívak. Miután csak természetes, tartós fenyőfát használunk, nyugodtan tervezhet ágyainkkal hosszútávra.

Óriási egyszemélyes ágy választék 

Száznál is több egyszemélyes ágyat forgalmazunk vásárlóink számára a teljes mértékű választási szabadsághoz. Ön dönthet lakkozott és nem lakkozott, fehér, dió, szürke és egyéb árnyalatok mellett. Méret tekintetében az egyszemélyes ágy 80x200, 90x200 és 120x200-as méretekben áll rendelkezésre webáruházunkban. Ami az egyszemélyes ágy típusát illeti, abban is bővelkedik kínálatunk: Mila, Karla, Beta, Adéla, DMD, Lux VitBed, Euro, Luisa és még sok más fajta kialakítás.

Gyors házhoz szállítás 

Webshopunkban a minőségi ágyak és bútorok gyors kiszállításáról is gondoskodunk. Amennyiben Ön sikeresen leadta rendelését oldalunkon, pár napon belül már át is veheti otthonában. Nem kell heteket várnia a csomag megérkezéséig, rövid idő alatt eljuttatjuk épségben az ország bármely pontjára.

Miért a fenyőfa bútor? 

A fenyő az úgynevezett tömörfa kategóriába sorolható, amelyre kimondottan jellemző az időtállóság. Az egyszemélyes fenyő ágy több évtizedig is használható, miután masszív szerkezetének köszönhetően szinte alig fog rajta az idő vasfoga. A fa bútorok ráadásul természetességet és stílust varázsolnak a helyiségbe.

A fenyő hatalmas előnye, hogy gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel. Sokan azért ódzkodnak a fabútoroktól, mert úgy vélik, hogy a felületükkel túlzottan igényesen kell bánni. A valóságban sokkal jobban bírják a külső behatásokat, így nem szükséges a túlzott elővigyázatosság.

Mekkora egyszemélyes ágyat válasszunk? 

A fekhely paraméterei az igényeinktől függnek elsősorban. Az egyszemélyes ágyak általában 90x200-as méretűek, de léteznek szélesebb változatok is, egészen 120x200 cm-ig. Utóbbi azok számára javasolt, akik szeretik a nagy helyet alváskor. Ettől eltekintve egy személynek tökéletesen elegendő egy 90 cm széles és 200 cm hosszú ágy.

További kérdései merültek fel termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Ez esetben lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, szívesen segítenek Önnek!

fel
Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium